okładka zastępcza

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa

Lewicki, Piotr Paweł Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2005.

Technologia żywności, Żywność technologia narzędzia i maszyny., Żywność technologia podręcznik akademicki, Podręczniki akademickie

dostępne:

1 z 1

Autor
Lewicki, Piotr Paweł Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa
ISBN
83-204-3107-7 : zł 58
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2005.
Numer wydania
Wyd. 4.
Objętość
467, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UKD
664(075.8)
62-1/-8:664](075)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 461-462. Indeks. Bibliogr. s. 461-462. Indeks.
Bibliogr. s. 461-462. Indeksy.
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Żywność technologia narzędzia i maszyny.
Żywność technologia podręcznik akademicki
Podręczniki akademickie
020
%a 8320431077
080
%a 664(075.8)
080
%a 62-1/-8:664](075)
245
%a Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : %b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 4.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2005.
300
%a 467, [1] s. : %b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ;%b rys., wykr.; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504
%a Bibliogr. s. 461-462. Indeks.%a Bibliogr. s. 461-462. Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 461-462. Indeksy.
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność %x technologia%x narzędzia i maszyny.
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Lewicki, Piotr Paweł %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-3107-7 : zł 58

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 7037
Sygnatura: 62
Status: Do wypożyczenia